مواردی جهت مسافرت به مالزی و برگزیدن ارزان ترین مسافرخانه در مالزی

نوشته شده توسط:فغقبی فالقفبقیس | ۱ دیدگاه

عنوان : معرفی مناطق توریستی و دبی و مواردی جهت ماندن در دبی

هر ساله افراد بسیاری برای دیدن زیبایی های مالزی با تور مالزی به این کشور سفر می کنند.

مهمترین شهرهای مالزی
کوالالامپور
پیشرفته ترین و مدرنترین شهر مالزی است. هتل های مدرن سربه فلک کشیده با کلاس بین المللی، مراکز خرید جذاب و غذاهای محلی و بین المللی بخشی از جاذبه های این شهر است.

این شهر در حدود سال 1857 طی انقلاب صنعتی شروع به رشد کرد. پیشرفت آن توسط سه گروه انجام شد. 1: شهروندان بریتانیایی 2: ساکنان بومی مالای 3: چینی ها

پیشرفت کوالالامپور همراه شد با مهاجرت کارگران چینی، مالایی های روستاها و شهرهای اطراف و هندی های مهاجر همیشه همراه بریتانیایی ها. کم کم ساختمان ها و مراکز اداری شکل گرفت و کوالالامپور که روستایی بود کنار رودخانه Klang  به تدریج تبدیل به شهری بزرگ شد.

امروزه مرکز شهر در میدان Merdeka مرکز گذشته کوالالامپور است. ساختمان هایی نظیر ساختمان سلطان عبدالصمد، ایستگاه راه آهن قدیمی کوالالامپور و ... نمونه های خوبی از تاثیر معماری انگلیسی می باشند.

قسمتی جنوبی میدان Merdeka محله چینی هاست. در Jalan petaling ، فروشگاه ها و دست فروش های غذا بیش از همه به چشم می خورند. در میان رودخانه می توانید باغ دریاچه را بیابید. محل بزرگی است که باغ پرندگان کوالالامپور، پارک پروانه ها و چندین باغ جذاب در آن قرار گرفته اند.

پنانگ
کلمه پنانگ برگرفته از یک کلمه مالایی ( پینانگ ) است که نام یک گونه گیاهی ست. در سده پانزدهم مکانی بسیار خلوت بوده و ساکنین آن جوامع بسیار کوچک مالایی بوده اند. به تدریج ساکنان بازرگان جنوب هند به آن مهاجرت کردند. در سال 1786، فرانسیس لایت، مامور شرکت بریتانیایی هند شرقی متوجه شد که این جزیره در نقشه مسیرهای تجاری چین، هند و اروپا قرار دارد و اقدام به ساخت شهر جورج تاون در قسمت شمال شرقی جزیره کرد و علت انتخاب این نام ، پادشاهی جرج سوم در آن زمان در بریتانیا بود. جرج تاون به مرور اروپایی ها، عرب ها، هندی ها، ساکنان جنوب چین را به خود جذب کرد و آنان شروع به کسب و کار در آن منطقه کردند. ولی هرگز  برای انگلیس مفید نبود به خصوص زمانی که در سال 1819 سر استمفورد رافلز آنجا را به عنوان یکی از نقاط تجاری سنگاپور انتخاب کرد. در اواخر قرن نوزدهم پنانگ از رونق افتاد، تا سال 1957 که اقتصاد آن دوباره شکوفا شد. امروزه این جزیره جز مالزی حساب شده و 285 کیلومتر مربع مساحت دارد و جمعیت آن کمی بیش از یک میلیون می باشد که بیشتر از چینی ها تشکیل شده است.

لنکاوی
جزیره لنکاوی جایی است که دریای زیبای آندامان با تنگه مالاکا تلاقی می کند. از سال 1990 گردشگران مالزی این جزیره را به عنوان یک مکان گردشگری جدید انتخاب کرده اند.  امروزه، بعد از دو دهه تلاش یکی از بهترین مکان های گردشگری مالزی است. لنکاوی خود یک مجمع الجزایر است که بین 99 تا 104 جزیره را شامل می شود.

اقتصاد شهر لنکاوی متکی به زمین با کاشت و برداشت کوئوچو برای تولید لاستیک می باشد.ماهیگیری بیشترین توجه و گرایش اقتصادی توریست را به خود جلب می کند. زیبایی های طبیعی و تخریب ناشدنی اکولوژیک جزایر و تاکید دولت مالزی بر حفظ و حراست از آنها در سال های اخیر بیشتر از قبل اهمیت پیدا کرده است.

تقریبا تمام جاذبه های گردشگری اصلی این شهر ریشه ای در حکایات و افسانه ها دارند و همچنین این شهر دارای مناظر و مناطق دیدنی بسیار می باشد که می توان به آبشارهای تلاگاتوجو، جزیره ی وایانگ بانتینگ که گفته می شود خون آشام در این جزیره وجود دارد و زیبایی های طبیعی مثل ماسه های سفید و آب های روشن کریستالی ، درختان استوایی و … اشاره کرد.

جوهورباهرو
یکی از شهرهای مالزی و پایتخت ایالت جوهر می باشد.جوهرباهرو شهری بزرگ و نسبتا پیشرفته که در کنار کشور سنگاپور قرار گرفته است.

دیدگاه تجاری و روابط تجاری بین مالزی و سنگاپور سبب شده که شهر جوهورباهرو به عنوان یکی از مهمترین نقاط مالزی به شمار آید و یکی از محل هایی می باشد که رفت و آمد مردمان سنگاپوری به آنجا زیاد می باشد و در منطقه ی جنوبی جزیره ی اصلی بهترین شرایط زندگی را دارا می باشد و با داشتن شرایط مطلوب زندگی به یکی از گرانترین شهر های مالزی تبدیل شده است.کشور سنگاپور کشوری گران است به همین دلیل بازدید کنندگان سنگاپوری از بودن در این منطقه و بازدید از فروشگاه ها و مناطق تفریحی احساس رضایت می کنند.

فرودگاه بین المللی سنایی که قبلا سلطان اسماعیل نامیده می شود در ۳۵ کیلومتری شهر قرار گرفته است .اتوبوس های شهری روزانه حدود ۱۰ بار بین شهر شهر و فرودگاه تردد می نمایند و فاصله ی بین شهر تا فرودگاه را ۴۵ تا ۶۰ دقیقه طی می کنند.شهر جوهور دارای ترافیک سنگین می باشد.

شهر جوهورباهرو یکی از ۳ مرکز مهم صنعتی ، لجستیک و تجاری مالزی می باشد.صنایع اصلی این شهر پتروشیمی ، الکترونیک و کشتی سازی می باشد.بسیاری از شرکت هایی که در این شهر قرار گرفته اند را سنگاپوری ها اداره می کنند و همچنین بسیاری از ساکنین شهر در سنگاپور مشغول به کار می باشند.

کوتاکینابالو
شهر کوتاکینابالو مرکز ایالت صباح در مالزی است.صباح ایالتی با فرهنگ و آداب و رسوم کاملا متفاوت که بیش از ۳۰ قبیله ی بومی در آن منطقه زندگی می کنند که به ۸۰ گویش مختلف سخن می گویند. جزیره ای با آبهایی کم عمق ، زمین های مرجانی ، ساحلی با شن های سفید براق احاطه شده است.

جمعیت این شهر با توجه به وجود روستاهای اطراف آن حدود ۱ میلیون نفر می باشد. شهر کوتاکینابالو از یک طرف رو به دریای جنوب چین و بوستان تونکو عبدالرحمان دارد و از سوی دیگر به دامنه های کوه سر به فلک کشیده ی کینابالو می رسد.

به دلیل قرار گرفتن شهر کوتاکینابالو در زیر کمربند طوفان ، این شهر به نام سرزمین زیر هجوم باد نیز معروف می باشد.

فرودگاه بین المللی کوتاکینابالو ۸ کیلوممتر تا مرکز شهر فاصله دارد.این فرودگاه از لحاظ بزرگی دومین فرودگاه مالزی می باشد و سالانه نزدیک به ۵ میلیون مسافر را جابه جا می کند.ساکنان محلی و گردشگران ، معمولا برای گردش از اتوبوس و یا تاکسی استفاده می کنند.همچنین از آنجا که در این شهر پیاده روی طرفدار زیادی دارد ، می توان به صورت پیاده یا به وسیله ی دوچرخه نیز در شهر عبور ومرور روزانه را انجام داد.

شما می توانید با ثبت نام در تور دبی از دیدنی های این شهر لذت ببرید.

مهاجرت به سوئد , مهاجرت به فرانسه , مهاجرت به فرانسه مهاجرت به استرالیا , مهاجرت به آلمان , مهاجرت به هلند

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...